• Hétfő

  9:00 - 14:00

 • Kedd

  9:00 - 19:00

 • Szerda

  9:00 - 19:00

 • Csütörtök

  9:00 - 19:00

 • Péntek

  9:00 - 19:00

 • Szombat

  9:00 - 15:00

Pleasure Hair & Beauty

Fibre Clinix hajápoló kezelés

Munkám során gyakran a következő problémákat hallom a vendégektől: Száraz, fénytelen, töredezett, fakó a hajam. Pedig már számos drogériás terméket kipróbáltam. Mit tegyek? Egyáltalán van e valamilyen megoldás? Munkám során ilyenkor javaslom a vendégeimnek a fibre clinix hajszerkezet megújító kezelést.

Mi az a Fibre clinix?

A Fibre clinix egy kötéserősítő kezelés mely  úgynevezett 3 dimenziós hálózatot képez a hajrostokon belül, a haj belső szerkezetétől a külső szerkezetéig. A haj 21 lipidből épül fel melyek közül mind a 21-et képes helyreállítani. Az eredmény puha fényes élettel teli haj.

Miért ajánlott a használata?

A hajban található kötések fizikai (pl: hajvasalás) kémiai(pl: hajfestés) környezeti(pl: napfény) hatásokra elmozdulnak, ezáltal a haj minősége romlik rosszabb esetben károsodhat. A hajunknak ilyenkor különböző vitaminokra enzimekre van szüksége a regenerálódáshoz.

Hogyan zajlik egy ilyen kezelés?

A kezelés kezdeteként megmossuk a hajat a fibre clinix samponnal mely kinyitja a haj külső szerkezetét hogy a különböző enzimek könnyebben behatolhassanak a haj szerkezetébe. Ezt követően felviszünk egy személyre szabott pakolást hajtípustól függően.

Mit tehetek vendégként otthon a hajam egészségéért?

A fibre clinix termékcsaládnak elérhető az otthoni hajápoló termékcsaládja melyet személyre szabottan állítunk ki a szalonban a hajtípusának megfelelően,  legyen a haj szinkezelt, szálkás, vékonyszálú, göndör,száraz vagy fénytelen.

Mire figyeljek leginkább a fibre clinix otthoni hajápolásnál?

A balzsamot/pakolást törölköző száraz hajra vigyük fel, hajközéptől a hajvégekig majd fésüljük bele a hajba végül bő vízzel öblítsük ki.